luni, 3 martie 2014

Pe fugă (1)

Cînd anormalul devine normal

Suntem bombardaţi cu "informaţii", în special cei care au "deschidere", pe NET, dar şi pretutindeni unde se utilizează CUVÎNTUL şi IMAGINEA. Fiind zone vibrationale, putem extinde înspre alte simţuri, următorul principal fiind AUZUL.
Avem deci minime şanse de "supravieţuire", în faţa unor ARME pe care unii oameni (? oare chiar oameni?) le utilizează împotriva semenilor lor. Căci toţi suntem egali definiţi de către Dumnezeu.
Mulţi au uitat, ori au fost "ajutaţi" să uite că normalul există, că normalul este prezent ca potenţă în toate fiinţele şi are o manifestare pe care [omul de rând] (vulgul) o defineşte ca fiind "paranormal".
Nu voi exemplifica, pentru că cei care ştiu, deja "se scaldă" în astfel de informaţii, în schimb ceilalţi le evită.

Un bun început

Prezint un link din facebook pe care vă invit să-l consultaţi: 
Bună Ziua!
Tocmai am terminat o partidă de Şah, aici pe facebook (27 Februarie 2014, 2:00 AM). Au fost ceva probleme însă, în final, am câştigat. Mai înainte mi-am aşezat un gând la o poezie recentă a domnului Nicoară Nicolae-Horia, într-un Grup în care eu nu am contribuit decât prin prezenţă - [“Picătura de Poezie şi Folk”], grup închis, unde însă am fost invitat (parcă) şi din care primesc înştiinţări doar de la activitatea prietenilor.
Acum scriu aceste înşiruiri de cuvinte ... Acalmie, dulce Românie!
Nu înţeleg însă DE CE:
- dacă NU "ne tragem" din romani (aş zice mai degrabă viceversa),
- dacă, după ani şi ani care au trecut PESTE acest teritoriu (mioritic) NOI încă dăinuim, contrar "MUNCII" asidue a generaţii de [cozi la topor],
- dacă [străinul] a ajuns SĂ VINĂ să ne înveţe ... IUBIREA DE DUMNEZEU, dăruindu-ne "libertatea" de a fi Gay şi Lesbi şi "dorinţa" de a ne destrăma FAMILIA, CREZUL şi NEAMUL,
- dacă "fortă de muncă" ... JUMĂTATE este plecată să lucreze la alţii, majoritatea ca SPECIALIŞTI pe diferite domenii de activitate umană (inclusiv ... [Cerşetoria], transformată în "Artă", arta adaptării la situaţii vitrege),
- dacă utilizăm cu atâta îndârjire TASTATURA care încă acceptă diacriticele ROMÎNEŞTI,
 

atunci, DE CE să nu scriem AŞA cum auzim, cu î din i, TOATE CUVINTELE??? Mai ales cuvântul: romîn!!! Cu toate derivatele sale!
Aşa AUZIM, aşa SĂ SCRIEM!
Romîneşte!
 

Căci,
aşa cum scriem - după cum vorbim - AŞA şi Gîndim! Să nu lăsăm să ne FURE pînă şi gîndurile!
Destul! BASTA!
~
Cornelius, :)
~

Căderile succesive

Au trecut cîteva zile de la redactarea de mai sus şi încă nu am finalizat prin postare (la vedere publică). Acum voi lansa la apă acest înscris virtual, iniţiind ceea ce de fapt există: avansarea se face prin paşi mici, adăugaţi, prin "căderi" succesive. 4 Martie 2014 Ups! Acum ceva timp în urmă, în 1977, a existat un Cutremur aici, la noi, în Romînia. Eram în "Armata", ca sanitar.
~

Citatul zilei | Marţi 4 Martie 2014

Nu te teme niciodată de umbre. Ele arată doar că există lumină în apropiere. (Gary Sinise)
Ta pensee est une tincelle miraculeuse. Tout ce que tu peux imaginer, tu peux l'obtenir, le creer, le rendre vrai. Olivier Lockert ~
Cornelius, :)

Traseu:

de vizionat:

a "Nu te uita la altii! ...", un articol din LUMINA EULUI INTERIOR.
b "Noul interviu ..." (adevăruri despre limba romînă), un articol din Daniel Roxin.

citite:

a

vezi!!

a Surpriză!,
~
articolul precedent 7 articolul următor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înţelepciune.ro